UAKinogo.com

Хелловін / Геловін (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хелловін / Геловін (1978)

Хелловін / Геловін (1978)

Дивитися онлайн Хелловін / Геловін фільм

Дивитися онлайн «Хелловін / Геловін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (282 295 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хелловін / Геловін (1978)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лорі Строуд - симпатична і розумна старшокласниця, яка живе в маленькому містечку Хеддонфілд. Вона любить читати книжки і доглядати за дітьми. Вона не знає, що їй загрожує смертельна небезпека. Майкл Майерс - психопатичний вбивця, який вбив свою сестру у ніч на Хелловін п’ятнадцять років тому. Він втік з психіатричної лікарні і повернувся до свого рідного міста. Він вибрав Лорі своєю наступною жертвою.

Доктор Сем Луміс - психіатр, який лікував Майкла і знає його справжню природу. Він намагається зупинити його і попередити місцеву поліцію про небезпеку. Але ніхто не слухає його і не вірить йому. Він повинен самотужки знайти Майкла і знищити його, перш ніж буде занадто пізно.

Halloween / Хелловін / Геловін - це культовий фільм режисера Джона Карпентера, який став одним з найуспішніших і найвпливовіших творів жанру жахів. Фільм заснований на сценарії Карпентера і Дебри Хілл і має чудову гру Джеймі Лі Кертіс у головній ролі. Фільм не тільки лякає своїми сценами насильства і напруження, але й створює атмосферу страху і безвихідності.