UAKinogo.com

Бріолін (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бріолін (1978)

Бріолін (1978)

Дивитися онлайн Бріолін фільм

Дивитися онлайн «Бріолін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (282 812 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бріолін (1978)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бріолін - це легендарний музичний фільм, який переносить нас у світ рок-н-ролу 1950-х років. Розповідає про закохану пару, Денні та Сенді, які зустрілися на літньому курорті, але неочікувано зустрілися знову у новій школі. Воно розповідає про їхню романтику, перешкоди та мрії про майбутнє.

Денні є крутим і привабливим хлопцем, членом групи "Тандербердс". Вона - привітна і мрійлива дівчина, яка потрапляє в шкільний хор "Пінк Леді". Вони відчувають пристрасть один до одного, але заздрість, стереотипи і соціальні норми поставляють перешкоди на їхньому шляху. Чи зможуть вони подолати всі труднощі і бути разом?

Фільм наповнений енергією рок-н-ролу, заразами веселощів і незабутніми музичними номерами. Він переносить нас у ностальгічну атмосферу 50-х років, де молодь шукала своє місце в світі і боролася за свої мрії. "Бріолін" - це подорож до минулого, яка залишає почуття радості та бажання танцювати після перегляду.