UAKinogo.com

Супермен (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Супермен (1978)

Супермен (1978)

Дивитися онлайн Супермен фільм

Дивитися онлайн «Супермен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (176 092 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Супермен (1978)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Із глубин космосу, віддаленої планети Криптон, прибуває дитина. Росте ця особа на Землі, виявляючи надзвичайні здібності та силу. Щодня - як Кларк Кент, непомітний репортер газети "Daily Planet", а вночі - як Супермен, незламний захисник метрополісу. Чи може звичайний чоловік впоратися з таким подвійним життям?

У режисері Річарда Доннера, зображення Супермена на великому екрані виявилось інноваційним та інтригуючим. Крістофер Рів став втіленням Супермена, показуючи щиру доброту та мужність. Фільм також визначив нові стандарти супергеройських кінострічок, зосереджуючись на глибокій характеристиці героя, а не просто на його здатностях.

"Супермен" - це історія про самотність, героїзм та самопожертву, що демонструє, що кожен може стати героєм, незалежно від того, з якої він планети. Так, глядачі побачать, як Супермен бореться з лиходіями та врятує день, але вони також зможуть відчути людську сторону цього незабутнього героя.