UAKinogo.com

Супермен 2 (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Супермен 2 (1980)

Супермен 2 (1980)

Дивитися онлайн Супермен 2 фільм

Дивитися онлайн «Супермен 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (108 373 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Супермен 2 (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому продовженні фільму про найвідомішого супергероя світу режисера Річарда Лестера знову зустрічаються Кларк Кент, який є таємною особистістю Супермена, та його кохана Лоїс Лейн, яка працює репортеркою у газеті Daily Planet. Коли Лоїс випадково дізнається про справжню ідентичність Кларка, вони вирішують одружитися. Але щоб бути разом, Супермен повинен втратити свої суперсили за допомогою спеціальної камери у Фортресі Самотності.

Однак це стає небезпечним, коли на Землю прибувають три злочинці з планети Кріптон: Генерал Зод, Урса та Нон. Вони мають такі ж суперсили, як і Супермен, але використовують їх для панування над людством. Вони також укладають союз з архіворогом Супермена Лексом Лютором, який знає про таємне місце перебування Супермена. Супермен повинен вибрати між своїм коханням до Лоїс і своїм обов’язком захищати Землю від загрози.

Цей фільм є одним з найуспішніших фільмів про Супермена і про супергероїв взагалі. Він має багато захоплюючих сцен екшену, романтики, гумору та драми. Він також має чудову акторську гру від Крістофера Ріва, який грає роль Супермена, Марго Кіддер, яка грає роль Лоїс Лейн, Теренса Стемпа, який грає роль Генерала Зода, та Джина Хекмена, який грає роль Лекса Лютора.