UAKinogo.com

Брати Блюз (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Брати Блюз (1980)

Брати Блюз (1980)

Дивитися онлайн Брати Блюз фільм

Дивитися онлайн «Брати Блюз» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (200 707 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Брати Блюз (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Брати Блюз” - це комедійний кіномюзикл про двох братів-музикантів, які вирішують зібрати свою стару блюз-групу, щоб заробити гроші для порятунку сиротинця, де вони виховувалися. Джейк і Елвуд Блюзи - це колишні злочинці, які тепер мають “місію від самого Господа”.

Але їхня затія не така проста, як здається. По дорозі до своєї мети вони потрапляють у безліч неприємностей і переслідувань. За ними полюють поліція, неонацисти, бандити і таємнича жінка (Керрі Фішер), яка намагається вбити Джейка за те, що він кинув її перед весіллям. Брати Блюз руйнують все на своєму шляху, але не здаються і продовжують свою музичну подорож.

Фільм наповнений гумором і музикою. У ньому знялися знаменитості блюз-музики, такі як Кеб Келлоуей, Джеймс Браун, Джон Лі Гукер, Рей Чарльз і Арета Франклін. Фільм став культовим і отримав продовження у 1998 році.