UAKinogo.com

Блакитна лагуна (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Блакитна лагуна (1980)

Блакитна лагуна (1980)

Дивитися онлайн Блакитна лагуна фільм

Дивитися онлайн «Блакитна лагуна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (71 280 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Блакитна лагуна (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Блакитна лагуна” - це романтична драма про двох підлітків, які потрапляють на необитуваний остров після корабельної катастрофи. Разом зі старим коком вони намагаються вижити в дикому світі, де немає нічого, окрім природи і їхніх почуттів.

З роками діти виростають і відкривають для себе любов і статеву привабливість. Вони не знають нічого про цивілізацію і мораль, тому живуть за законами природи. У них народжується син, але вони не розуміють, як пов’язана сексуальна близькість з народженням дитини.

Одного разу мимо їхнього острова пропливає корабель з батьком хлопця, який шукає свого зниклого сина. Але підлітки не хочуть залишати своє райське життя і ховаються від нього. Потім їх випадково уносить на човні в відкрите море. Щоб уникнути мучительної смерті, вони вирішують отруїтися ягодами, після того як декілька з’їдає їх син. Човен знайшла експедиція батька хлопця. Коли матрос забирається в човен до терплячих біду, батько питає: “Вони мертві?”. Матрос відповідає: “Ні, сир, вони сплять”.