UAKinogo.com

П'ятниця 13-е (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » П'ятниця 13-е (1980)

П'ятниця 13-е (1980)

Дивитися онлайн П'ятниця 13-е фільм

Дивитися онлайн «П'ятниця 13-е» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (141 919 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «П'ятниця 13-е (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Неспокійною здається таємнича атмосфера Кришталевого озера. Колись був це місцем веселощів та розваг, але зараз уся територія стала занедбаною й зловісною. Існує легенда про жахливу подію, яка сталася багато років тому, коли втопився маленький хлопчик через недогляд вихователів табору.

Незважаючи на страхоповідь, група молодих людей прибуває до табору з наміром відновити його. Вони мріють про нове життя табору, про дитячі сміхи та веселощі, але жоден з них не має уявлення про те, який кошмар їх чекає. Життя у таборі, яке мало бути повне пригод, починає перетворюватися на жахіття.

В ніч під густим місяцем починаються події, які перетворюють тиху глушину на місце смерті. Що ж стоїть за цими жахіттями? Може, дух хлопчика, який шукає помсти? Можливо, це прокляття Кришталевого озера? Відповіді на ці питання можуть бути страшнішими, ніж можна собі уявити. Це фільм про те, як звичайна мрія може перетворитися на кошмар, який не втікає зі світанком.