UAKinogo.com

П'ятниця 13-е: Остання глава (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » П'ятниця 13-е: Остання глава (1984)

П'ятниця 13-е: Остання глава (1984)

Дивитися онлайн П'ятниця 13-е: Остання глава фільм

Дивитися онлайн «П'ятниця 13-е: Остання глава» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (53 356 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «П'ятниця 13-е: Остання глава (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про продовження кривавої місії Джейсона Вурхіза, який є безжальним вбивцею у хокейній масці. Джейсон вважається мертвим після подій третьої частини фільму, але відроджується у морзi та втiкає з лiкарнi. Вiн повертається до свого рiдного озера Крiстал Лейк, де продовжує вбивати всiх, хто потрапляє на його шлях.

Фільм показує різні жертви Джейсона: групу пiдлiткiв, якi приїхали вiдпочити у будинку бiля озера; сусiдську сiм’ю, яка складається з матерi, сина та дочки; молодого лiкаря та медсестри, якi займаються сексом у лiкарнi; автостопника, який їсть банан. Фільм також показує єдиного пережившого з попередньої частини - Крiс, яка намагається зупинити Джейсона.

Фільм є четвертою частиною серії фільмів про П’ятницю 13-е, яка почалася у 1980 році. Фільм був задуманий як остання глава про Джейсона, але через його великий успіх у касах було знято ще багато продовжень. Фільм отримав негативні відгуки від критиків, які звинувачували його у насильстві та банальності, але став культовим для багатьох шанувальників жахів. Фільм також приніс популярність акторам Корi Фелдману та Криспiн Гловеру, якi грали головнi ролi.