UAKinogo.com

Гремліни (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гремліни (1984)

Гремліни (1984)

Дивитися онлайн Гремліни фільм

Дивитися онлайн «Гремліни» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (225 960 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гремліни (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди молодого хлопця Біллі, який отримує в подарунок на Різдво незвичайну істоту - могвая. Могвай - це мила та розумна тварина, яка має три основні правила: не піддавати її сонячному світлу, не змочувати її водою та не годувати її після півночі. Біллі називає свого могвая Гізмо та полюбляє його.

Але все змінюється, коли Біллі порушує правила та змочує Гізмо водою. З Гізмо починають виростати інші могваї, які виявляються злими та хитрими. Вони називають себе гремлінами та починають робити безлад у маленькому містечку, де живе Біллі. Біллі разом зі своєю подругою Кейт повинен зупинити гремлінів, перш ніж вони знищать все на своєму шляху.

Фільм є поєднанням комедії, жахів та фентезі. Фільм став одним з найбільш успішних фільмів 1984 року, а також одним з найпопулярніших фільмів про Різдво. Фільм отримав багато позитивних відгуків від критиків та глядачів, а також став культовим для багатьох поколінь. Фільм також мав продовження - Gremlins 2: The New Batch / Гремлiни 2: Нова порцiя (1990).