UAKinogo.com

Гремліни 2: Нова партія (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гремліни 2: Нова партія (1990)

Гремліни 2: Нова партія (1990)

Дивитися онлайн Гремліни 2: Нова партія фільм

Дивитися онлайн «Гремліни 2: Нова партія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (104 917 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гремліни 2: Нова партія (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням комедійного хорору Гремліни (1984), в якому маленькі істоти - гремліни - влаштували хаос у містечку Кінгстон-Фолс. У другій частині дія переноситься в Нью-Йорк, де живуть головні герої першого фільму - Біллі Пелтцер і його наречена Кейт. Вони працюють у висотному будинку Кламп-центр, який належить ексцентричному магнату Деніелу Клампу. Там же знаходиться і лабораторія, де проводяться дослідження над різними тваринами.

Одного разу до будинку потрапляє могвай Гізмо - єдиний виживший з попереднього фільму. Він стає об’єктом експериментів з боку злого науковця Доктора Катетера. Але Біллі випадково виявляє Гізмо і визволяє його. Проте, через необережність, Гізмо потрапляє під струминю води і розмножується, створюючи нових могвай. Вони швидко перетворюються на гремлінів і починають тероризувати будинок і його мешканців.

Біллі і Кейт намагаються зупинити гремлінів, але тим часом тварини потрапляють у лабораторію і з’їдають різні хемікалії, які надають їм нових властивостей: розуму, крил, електричності тощо. Вони також захоплюють Сплайс-О-Матик - пристрій, який може поєднувати ДНК різних видов. Гремліни прагнуть вийти на свободу і захопити Нью-Йорк. Буде Біллі і Кейт зможуть їх зупинити?