UAKinogo.com

Привид (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Привид (1990)

Привид (1990)

Дивитися онлайн Привид фільм

Дивитися онлайн «Привид» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (218 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Привид (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Привид" розповідається зворушлива історія кохання, яке не припиняється навіть після смерті. Сем Віт, успішний банкір, стає жертвою вбивства. Опинившись у світі примар, він розуміє, що його кохана Моллі є у небезпеці. Пройшовши шлях від заперечення до прийняття своєї долі, Сем намагається зв'язатися з Моллі, щоб врятувати її.

При цьому допомогу Сему надає Ода Ме Браун, ексцентрична медіум, яка спочатку не вірила у свої здібності спілкуватися з примарами. Сем вчиться користуватися своїми надприродними здібностями, щоб змінити долю й врятувати кохану. "Привид" захоплює своєю атмосферою та змушує глядача вірити у силу кохання, яке може перебороти будь-які перешкоди.

Фільм “Привид” відрізняється не тільки захоплюючим сюжетом, але й глибоким емоційним змістом. Це не просто історія про примару, яка намагається зв’язатися зі світом живих. Це також розповідь про жертву, відданість та безмежне кохання, яке не знає меж. Це кіно, яке торкається серця і залишає неодмінний слід у душах глядачів.