UAKinogo.com

П'яний майстер (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » П'яний майстер (1978)

П'яний майстер (1978)

Дивитися онлайн П'яний майстер фільм

Дивитися онлайн «П'яний майстер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (68 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «П'яний майстер (1978)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

П'яний майстер - це культовий бойовик зі світово відомим актором та майстром бойових мистецтв Джекі Чаном. Він є однією з перших кінострічок, в яких Джекі Чан виконує головну роль, і здобув широку популярність по всьому світу.

Він розповідає історію молодого чоловіка, який навчається мистецтву бойових мистецтв, щоб відстоювати свою родину в боях на рингах. Його наставник навчає його незвичайному стилю бою - п'яному майстерству. З розвитком подій він повинен захистити свою сім'ю від злочинців та показати свої справжні здібності.

Цей фільм пропонує незабутні бойові сцени та захоплюючий сюжет, який не дає заскучати глядачам. Він демонструє унікальні бойові техніки та трюки, які стали візитною карткою Джекі Чана. "П'яний майстер" - це чудовий вибір для шанувальників жанру бойовиків та майстрів бойових мистецтв, а також для тих, хто цінує класику кіно.