UAKinogo.com

Мисливець на оленів (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливець на оленів (1978)

Мисливець на оленів (1978)

Дивитися онлайн Мисливець на оленів фільм

Дивитися онлайн «Мисливець на оленів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (340 097 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливець на оленів (1978)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Майкл, Нік і Стів - троє друзів, які працюють на металургійному заводі в Пенсильванії. Вони люблять полювати на оленів і проводити час разом. Але їхнє життя змінюється, коли вони вирішують взяти участь у війні у В’єтнамі. Вони волонтерами йдуть на фронт, не здогадуючись, що чекає їх там.

Вони потрапляють у полон до в’єтконгу, який змушує їх грати в російську рулетку. Вони переживають жахи і муки війни. Вони намагаються втекти і повернутися додому. Але вони не можуть забути своїх страхів і травм. Вони не можуть адаптуватися до мирного життя. Вони не можуть знайти своє місце у світі.

The Deer Hunter / Мисливець на оленів - це епохальний фільм режисера Майкла Чиміно, який став одним з найкращих і найвпливовіших творів американського кіно. Фільм заснований на сценарії Дерика Уоша і має геніальний акторський склад, на чолі з Робертом Де Ніро і Крістофером Уокеном. Фільм отримав п’ять премій “Оскар”. Фільм не тільки захоплює своїм реалістичним зображенням війни і дружби, але й показує глибину людської душі і сенс життя.