UAKinogo.com

Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса (1995)

Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса (1995)

Дивитися онлайн Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса фільм

Дивитися онлайн «Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (39 131 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Хелловін 6: Прокляття Майкла Маєрса - це американський фільм жахів 1995 року, знятий Джо Чаппеллем і написаний Даніелем Фаррандсом, який є шостою частиною серії фільмів Хелловін. Сюжет фільму розгортається через шість років після подій Хелловін 5: Помста Майкла Маєрса і зображує, як Майкл Маєрс (Джордж П. Вілбур) переслідує прийомних родичів своєї сестри Лорі Строуд, які живуть у його дитячому будинку, а також полює на немовля сина своєї племінниці Джеймі Ллойд (Джей Сі Бренді). Фільм став останньою роллю Дональда Плезенса у ролі доктора Сема Луміса перед його смертю, а також дебютом Пола Радда у повнометражному фільмі, який зображує дорослого Томмі Дойла з першого Хелловіна (1978).

Фільм починається з того, що Джеймі Ллойд народжує сина в лазареті таємної секти Терна, яка захищає Майкла Маєрса і надала йому Прокляття Терна, причину того, що він вбив усю свою родину. З допомогою молодої медсестри Джеймі вдається втекти з лазарету разом з немовлям, але Майкл вирушає за нею. Вона дзвонить до радіостанції і просить допомоги у доктора Луміса, але натомість їй відповідає Томмі Дойл, який був свідком першого нападу Майкла на Хелловін 1978 року. Томмі знаходить немовля на автобусному вокзалі і прихистить його у себе вдома. В той же час доктор Луміс отримує повідомлення про дзвінок Джеймі і поспішає до неї.

Майкл знаходить і вбиває Джеймі на фермальному полонажнику, але не може знайти її сина.