UAKinogo.com

Хелловін: 20 років потому (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хелловін: 20 років потому (1998)

Хелловін: 20 років потому (1998)

Дивитися онлайн Хелловін: 20 років потому фільм

Дивитися онлайн «Хелловін: 20 років потому» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (77 948 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хелловін: 20 років потому (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У віддаленій приватній школі в Каліфорнії починають відбуватися непоясненні події. Прихована за псевдонімом, головна героїня Лорі Строуд втікає від свого кошмарного минулого, сповненого жахливих подій. Пам'яті про бійню, що відбулася два десятиліття тому в ніч на Хелловін, не можна витерти з пам'яті.

Жахлива тінь минулого поступово поглинає сучасність. Майкл Майєрс, брат Лорі, котрий вважався мертвим, знову відчуває смак життя і бажання помсти. Він відправляється на пошуки своєї сестри, відчайдушно вирішивши завершити те, що розпочав багато років тому.

Темна ніч Хелловіну знову повертається, а разом з нею і жахи минулого. Лорі та її син Джон виявляються в обіймах цього кошмару, від якого немає втечі. Зупинити Майкла може тільки відвага і боротьба за власне життя. Прийде час, коли відповідь на питання: «Жити чи помирати?» стане найважливішою у їхньому житті.