UAKinogo.com

Фантоми (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантоми (1998)

Фантоми (1998)

Дивитися онлайн Фантоми фільм

Дивитися онлайн «Фантоми» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (21 264 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантоми (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Phantoms / Фантоми (1998) розповідає про страшну подію, яка сталася в Сноуфілді, Каліфорнії, де майже всі мешканці загинули або зникли безслідно. Дві сестри, Дженні і Ліза Пейдж, приїжджають до Сноуфілда, де Дженні працює лікарем, і знаходять свою прибиральницю мертвою в кухні. Вони йдуть до поліцейського відділку і зустрічають шерифа Брайса Гаммонда та його заступників Стю Варгла і Стіва Шеннінга, які також розслідують загадкове зникнення людей. На дзеркалі в готелі вони бачать написане ім’я Тимоті Флайта.

Шериф Гаммонд зв’язується з ФБР і доводиться, що Тимоті Флайт - це британський науковець, який писав про Давнього Ворога - таємничу істоту, яка перiодично знищувала цивiлiзацiï, включаючи майя i колонiстiв Роанок. Флайт прибуває до Сноуфiлда разом з генералом Копперфiлдом i групою вiйськових i науковцiв, щоб дослiдити явище. Вони дiзнаються, що Давнiй Ворог - це прадавня форма життя, яка може приймати будь-яку форму i поглинати будь-яку речовину. Вона живиться страхом i хоче знищити людство.