UAKinogo.com

Чужий 4: Воскресіння (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чужий 4: Воскресіння (1997)

Чужий 4: Воскресіння (1997)

Дивитися онлайн Чужий 4: Воскресіння фільм

Дивитися онлайн «Чужий 4: Воскресіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (249 135 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чужий 4: Воскресіння (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є науково-фантастичним жахом, четвертою частиною франшизи про чужих. Фільм розповідає про те, як через 200 років після смерті Еллен Ріплі військові науковці на космічному кораблі USM Auriga створюють її клон, в якому вирощують Королеву чужих. Їх мета - отримати зразки чужих для дослiджень i використання як зброї. Але їх плани зiрвуються, коли чужi вириваються на свободу i починають полювати на людей.

Фiльм показує боротьбу Рiплi i групи космiчних пiратiв, якi були захопленi науковцями для використання як живих iнкубаторiв для чужих. Рiплi виявляється не тiльки клоном, але i гiбридом людини i чужого, що надає їй надзвичайних здiбностей i зв’язок з Королевою. Рiплi також доводиться стикнутися з новим видом чужих - Новонародженими, якi є результатом експерименту над Королевою.

Фiльм режисера Жан-П’єра Жене став одним з найбiльш спортивних фiльмiв серii i отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. У головнiй ролi знову знялася Сигурнi Вивер, яка грає Рiплi з силою i харизмою. Фiльм є справжньою ласкою для любителiв екшену i жахiв.