UAKinogo.com

Механік (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Механік (2011)

Механік (2011)

Дивитися онлайн Механік фільм

Дивитися онлайн «Механік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (162 106 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Механік (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Механік" - це електризуючий бойовик, що зосереджується на Артурі Бішопі, професійному кілері, майстерності якого вистачає, щоб убити будь-кого без будь-яких підозр. Життя перевертається, коли йому наказують убити свого наставника Гаррі. Артур виконує завдання, але це стає початком ряду подій, які перевертають його світ з ніг на голову.

Бойовик стає особистим, коли Стів, син Гаррі, просить Артура навчити його професії. Між ними виникає складний відносини, переплетені меценатством, помстою та брехнею. Історія складається в процесі навчання Стіва, де Бішоп повинен вирішити, як поводитись зі своїми розчарамуваннями та вибаченнями.

"Механік" - це поглинаючий бойовик, в якому головні герої проходять через перипетії, вибори та відповідальність. Динамічні сцени боїв, уміле використання спецефектів та драматичні повороти подій роблять цей фільм захоплюючим та незабутнім досвідом.