UAKinogo.com

Я, знову я та Ірен (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я, знову я та Ірен (2000)

Я, знову я та Ірен (2000)

Дивитися онлайн Я, знову я та Ірен фільм

Дивитися онлайн «Я, знову я та Ірен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (239 164 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Я, знову я та Ірен (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Я, знову я та Ірен" занурює глядачів у життя Чарлі Бейліґейтса, поліцейського з подвійною особистістю. Чарлі - добрий та покірний, але коли він перестає приймати свої ліки, відкривається його друга особистість, Хенк - грубий та неконтрольований. Завдяки цьому сюжетному розвитку, стрічка перетворюється на безмежно веселу та хаотичну комедію.

Сюжет розвивається, коли Чарлі отримує завдання ескортувати Ірен, прекрасну жінку, яка може стати свідком у справі, що розслідується поліцією. У процесі подорожі Чарлі та Ірен стикаються з безліччю комічних ситуацій через Чарлі / Хенка, що створює смішні та одночасно хаотичні моменти.

"Я, знову я та Ірен" відрізняється динамічною грою акторів, сміливим гумором та оригінальним сюжетом. Ця комедія є ідеальним вибором для тих, хто шукає не тільки сміх, але й унікальний сюжет, який піднімає стрічку на високий рівень розваги.