UAKinogo.com

Вигнанець (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вигнанець (2000)

Вигнанець (2000)

Дивитися онлайн Вигнанець фільм

Дивитися онлайн «Вигнанець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (592 251 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вигнанець (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чак Ноланд - успішний інженер компанії FedEx, який подорожує по світу, доставляючи вантажі. Він закоханий у свою наречену Келлі та планує з нею одружитися. Але все змінюється, коли його літак потрапляє у сильну бурю та розбивається в Тихому океані. Чак виживає, але опиняється на безлюдному острові.

Початково Чак сподівається на швидку порятунок, але дні перетворюються на тижні, а тижні - на місяці. Він намагається вижити, використовуючи рештки вантажу та природні ресурси. Він також знаходить собі друга - волейбольний м’яч, якого називає Вільсон. Чак не втрачає надії повернутися до Келлі, яка є його головною мотивацією.

Після чотирьох років самотності Чак вирішує спробувати втечу з острова на плоту. Він змушений покинути Вільсона та ризикувати своїм життям у боротьбі з хвилями та акулами. Чи зможе Чак повернутися до цивілізації? Чи чекатиме на нього Келлі? Чи знайде Чак новий сенс життя?