UAKinogo.com

Божевільний професор ІІ. Родина Клампів (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Божевільний професор ІІ. Родина Клампів (2000)

Божевільний професор ІІ. Родина Клампів (2000)

Дивитися онлайн Божевільний професор ІІ. Родина Клампів фільм

Дивитися онлайн «Божевільний професор ІІ. Родина Клампів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (51 347 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Божевільний професор ІІ. Родина Клампів (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У своєму другому науково-комедійному виступі, "Божевільний професор ІІ. Родина Клампів", Едді Мерфі демонструє неймовірний акторський талант, оживляючи цілу родину персонажів. Клампи - колоритна сім’я, головою якої є професор Шерман, вчений з божевільними ідеями. Шерман бореться зі своєю розкішною фігурою, але одного разу розробляє снадоб’я, що робить його струнким та впевненим у собі.

У цій частині, професор стоїть перед новим викликом. Він створює чудернацький еліксир молодості, який має потенціал змінити людство. Проте, ситуація ускладнюється, коли альтер-его професора, Бадді Лав, виривається на волю. Отримавши власне тіло, Бадді вирішує заволодіти цим еліксиром. Сім’я Клампів об’єднується, щоб врятувати ситуацію та зупинити хаос, який почав Бадді.

“Божевільний професор ІІ. Родина Клампів” є феєричною комедією з елементами фантастики. Веселощі, химерні наукові експерименти та сімейні цінності переплітаються у цьому фільмі, роблячи його ідеальним вибором для глядачів усіх вікових категорій.