UAKinogo.com

Люди Ікс (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Люди Ікс (2000)

Люди Ікс (2000)

Дивитися онлайн Люди Ікс фільм

Дивитися онлайн «Люди Ікс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (616 787 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Люди Ікс (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У світі, де існують люди з надзвичайними здібностями, їх чекає небезпека і ненависть від звичайних людей. Два лідери мутантів мають різні погляди на те, як повинні жити їхні підопічні. Професор Ксав’є - мудрий і добрий науковець, який створив школу для молодих мутантів і навчає їх контролювати свої сили. Магнето - потужний і жорстокий тиран, який хоче підкорити людство і створити світ для мутантів.

Коли Магнето готує свій зловісний план, Професор Ксав’є збирає команду відважних мутантів, які називають себе Людьми Ікс. Серед них - Росомаха, Сторм, Циклоп, Джин Грей, Рогатий Диявол і інші. Вони повинні зупинити Магнето і його прихильників - Саблезубого, Мистик, Токсичного і Магнетрона. По дорозі вони зустрічають двох нових мутантів - Рогу і Льодовика, яким потрібна їхня допомога.

X-Men / Люди Ікс - це фільм про те, як група незвичайних героїв бореться за своє право на життя і свободу, про те, як вони демонструють свої унікальні таланти і характери. Це фільм про те, як вони стикаються з викликами і небезпеками свого часу.