UAKinogo.com

Любов зла (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Любов зла (2001)

Любов зла (2001)

Дивитися онлайн Любов зла фільм

Дивитися онлайн «Любов зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (135 458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Любов зла (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Любов зла - це фільм-комедія, який розповідає про те, як герой змінює своє ставлення до жінок після гіпнозу. Головний герой - Гел, поверхневий і самовпевнений чоловік, який оцінює жінок тільки за їхньою зовнішністю. Він мріє зустріти ідеальну красуню, але не має успіху в коханні.

Все змінюється, коли Гел потрапляє під вплив гіпнозу від Тоні Роббінса, відомого мотиваційного спікера. Тоні робить так, що Гел бачить жінок не такими, якими вони є насправді, а такими, якими вони є в середині. Так Гел закохується в Роузмарі, повненьку і добру дівчину, яку він бачить як супермодель.

Любов зла - це фільм про те, як людина може побачити справжню красу в іншому, про те, як важливо дивитися на серце, а не на обкладинку, про те, як любов може перетворити життя на краще. Фільм має багато смішних і зворушливих моментів, а також чудовий акторський склад. Любов зла - це фільм, який подарує вам гарний настрій і навчить вас цінувати людей за те, хто вони є.