UAKinogo.com

Патріот (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Патріот (2000)

Патріот (2000)

Дивитися онлайн Патріот фільм

Дивитися онлайн «Патріот» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (276 585 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Патріот (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Патріот" це захоплююча історична драма, яка розповідає про боротьбу американського колоніста, Бенджаміна Мартіна, за свободу під час Американської революції. Він миролюбний сім'янин, який вимушений вийти на передній план у боротьбі проти британського вторгнення, коли його сім'ю потрапляє в центр конфлікту.

Бенджамін Мартін виявляється відважним воїном і геніальним тактиком. Він об'єднує колоністів, щоб вони захищали свої землі і свободу від порушників. Його міцна воля та любов до рідної землі стають незламними факторами в його боротьбі проти англійського вторгнення.

Зустрічаючи випробування та жертвуючи багато для своєї справи, Бенджамін Мартін стає символом волі та незалежності. Його опора на ідеали справедливості та гідності надихає колоністів і стає витоком могутньої сили. "Патріот" - це незабутня історія про боротьбу за свободу, де людський дух та відданість своїм ідеалам перемагають усі перешкоди.