UAKinogo.com

Великий куш (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великий куш (2000)

Великий куш (2000)

Дивитися онлайн Великий куш фільм

Дивитися онлайн «Великий куш» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (855 012 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Великий куш (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Snatch. / Великий куш - це кримінальна комедія, яка розповідає про два паралельні сюжети, які переплітаються у фіналі. Перший сюжет стосується групи аферистів, які викрадають дорогоцінний діамант у Лондоні. Другий сюжет стосується нелегальних боксерських поєдинків, які організовує мафіозний бос Турець.

Фільм наповнений колоритними персонажами, які мають свої проблеми та амбіції. Серед них - єврейський ювелір Френкі “Чотири пальці”, російський гангстер Борис “Бритва”, циганський боксер Майккі, американський гангстер Кузен Евел, а також двоє невдах - Сол та Винни.

Snatch. / Великий куш - це фільм з високим темпом, гострим гумором та несподіваними поворотами подій. Режисер Гай Річі показав свою майстерність у створенні захоплюючої та оригінальної історії. Актори виконали свої ролі на високому рівні, особливо Бред Пітт у ролі Майккі. Цей фільм став культовим та одним з найкращих у жанрі кримінальної комедії.