UAKinogo.com

Тигр підкрадається, дракон ховається (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тигр підкрадається, дракон ховається (2000)

Тигр підкрадається, дракон ховається (2000)

Дивитися онлайн Тигр підкрадається, дракон ховається фільм

Дивитися онлайн «Тигр підкрадається, дракон ховається» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (270 270 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тигр підкрадається, дракон ховається (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Тигр підкрадається, дракон ховається" (2000), відомий також як "Wo hu cang long", - це захоплюючий і візуально дивовижний фільм режисера Анга Лі, що об'єднує елементи пригодницької драми та мистецтва бойових майстрів у кіно. Головні герої, мечник Лі Мубай (Чоу Юн-Фат) та його колишня кохана Ю Шулінь (Мішель Йеох), відправляються на пошуки загубленого меча "Зелений папороть", який має надзвичайну силу та набуває важливого значення у вічному протистоянні добра та зла.

Під час своєї подорожі вони стикаються з таємничою дівчиною Джен (Цзян Цзії), яка має свої власні мотиви та причетність до меча. Вони разом проходять через низку випробувань, долаючи ворогів, відкриваючи романтичні інтриги та вчаться розуміти мудрість мистецтва бойових майстрів. Чи зможуть вони забезпечити безпеку меча та змінити свої долі, або ж їхнє намагання призведе до незворотних наслідків?

"Тигр підкрадається, дракон ховається" (2000) відзначається неймовірними бойовими.