UAKinogo.com

Неприборкана Анжеліка (1967) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Неприборкана Анжеліка (1967)

Неприборкана Анжеліка (1967)

Дивитися онлайн Неприборкана Анжеліка фільм

Дивитися онлайн «Неприборкана Анжеліка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (1 443 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Неприборкана Анжеліка (1967)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Четверта частина захоплюючої пригодницької саги про Анжеліку, молоду і відважну маркізу де Пейрак, яка не втрачає надії знайти свого коханого чоловіка Жоффрея, якого вважали мертвим. Анжеліка відправляється на галері на пошуки Жоффрея по Середземному морю, але її корабель потрапляє в полон до піратів, які продають її в рабство.

Анжеліка потрапляє до гарему султана Марокко, де їй доводиться боротися за свою свободу і гідність. Вона знаходить нових друзів і ворогів, а також зустрічається з таємничим Джейсоном, який обіцяє їй допомогти втечі. Але чи може вона довіряти цьому чоловіку? І чи зможе вона коли-небудь побачити свого Жоффрея?

Фільм «Неприборкана Анжеліка» - це захоплююча історія про любов, вірність і пригоди в екзотичних країнах. Це фільм про силу жіночого духу і небезпеки, яким доводиться протистояти головній героїні.