UAKinogo.com

Прекрасна Анжеліка (1965) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прекрасна Анжеліка (1965)

Прекрасна Анжеліка (1965)

Дивитися онлайн Прекрасна Анжеліка фільм

Дивитися онлайн «Прекрасна Анжеліка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (1 641 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прекрасна Анжеліка (1965)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Романтична пригода про долю Анжеліки, молодої і красивої аристократки, яка втратила свого коханого чоловіка і своє маєток. Залишившись без нічого, вона вирішує повернути своє минуле і помститися своїм ворогам. У своїй боротьбі вона зустрічає різних людей: від короля Людовика XIV до піратів і циган. Вона також знаходить нову любов у особі Жоффре де Пейрака, таємничого і харизматичного благородного.

Фільм є другою частиною екранізації серії романів Анн і Серж Голон про Анжеліку. Режисером фільму став Бернар Бордері, а головну роль виконала Мішель Мерсьє. Фільм був дуже популярний у Франції і за кордоном, а також отримав низку нагород і номінацій.

“Прекрасна Анжеліка” - це фільм про силу жіночої волі, пристрасть і пригоди. Фільм наповнений захоплюючими сценами, красивими пейзажами і чудовими костюмами. Це справжня перлина французького кіно, яка не залишить байдужим нікого.