UAKinogo.com

Анжеліка і султан (1968) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анжеліка і султан (1968)

Анжеліка і султан (1968)

Дивитися онлайн Анжеліка і султан фільм

Дивитися онлайн «Анжеліка і султан» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (329 502 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анжеліка і султан (1968)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є п’ятою і останньою частиною серії про пригоди Анжеліки, красуні з XVII століття, яка боролася за свою любов і свободу. У цьому фільмі Анжеліка потрапляє в полон до султана Мулея Ісмаїла, який хоче зробити її своєю улюбленою наложницею. Анжеліка відмовляється від його пропозицій і намагається втекти з гарему.

У той же час її чоловік, граф де Пейрак, який вважався мертвим, прибуває до Марокко, щоб звільнити свою дружину. Він знаходить союзників серед морських розбійників і марокканських повстанців, які бунтують проти султана. Він також довідається про таємний план султана, який хоче захопити Францію за допомогою турецької армади.

Фільм знятий за романом Анн і Серж Голон “Анжеліка і султан”. Режисер фільму - Бернар Бордері. У головних ролях - Мішель Мерсьє і Робер Оссейн. Фільм був випущений у Франції 23 серпня 1968 року і у СРСР 15 лютого 1971 року.