UAKinogo.com

Анжеліка, маркіза янголів (1964) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анжеліка, маркіза янголів (1964)

Анжеліка, маркіза янголів (1964)

Дивитися онлайн Анжеліка, маркіза янголів фільм

Дивитися онлайн «Анжеліка, маркіза янголів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (2 781 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анжеліка, маркіза янголів (1964)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про долю красивої і сильної Анжеліки, яка живе у Франції XVII століття. За волею батька, вона виходить заміж за багатого сусіда Жоффре де Пейрака, якого не любить і боїться через його знебитий вигляд і славу чаклуна. Але з часом вона виявляє в ньому розумного і доброго чоловіка, який поважає її бажання і захоплює її своїми талантами. Анжеліка закохується в Пейрака і народжує йому сина.

Але щастя Анжеліки не триває довго. Її чоловіка затримують і звинувачують у зраді королю Людовику XIV і чорній магії. Анжеліка робить все можливе, щоб врятувати його від горища, але безуспішно. Пейрак гине на очах у своєї дружини, а Анжеліка опиняється самотня і беззахисна. Вона знаходить підтримку у своєму дитячому другові Ніколя, який допомагає їй втекти до Парижа.

Angelique, marquise des anges / Анжеліка, маркіза янголів - це перший фільм у серії про пригоди Анжеліки, знятий за однойменним романом Анни та Сержа Голон. Це романтична історична драма про кохання, мужність і помсту. Фільм був знятий режисером Бернаром Бордер’є і став популярним у всьому світі. У головних ролях знялися Мішель Мерсьє, Робер Госсен та Жан Рошфор.