UAKinogo.com

Шукачі пригод (1967) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шукачі пригод (1967)

Шукачі пригод (1967)

Дивитися онлайн Шукачі пригод фільм

Дивитися онлайн «Шукачі пригод» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (3 589 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шукачі пригод (1967)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шукачі пригод - це французький фільм, який розповідає про двох друзів-авантюристів і молоду художницю, які вирушають на пошуки скарбу в Африці. Фільм знятий за мотивами роману Жозе Джованні і вирізняється захоплюючою сюжетною лінією і чудовою грою акторів.

Роланд і Ману - два друзі, які люблять ризик і пригоди. Роланд - пілот, який втратив ліцензію через нещасний випадок. Ману - дайвер, який шукає нових вражень. Вони знайомляться з Летицією - красивою і талановитою художницею, яка мріє про славу. Вони стають друзями і коханцями.

Одного разу Роланд доводиться про загублений літак з вантажем дорогоцінних каменів, який затонув біля берега Конго. Він запрошує Ману і Летицію приєднатися до нього в експедиції, щоб знайти скарб. Але їх пошуки не будуть легкими: їм доведеться змагатися з небезпеками природи, конкурентами і навіть собою.