UAKinogo.com

Приборкання норовливої (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Приборкання норовливої (2022)

Приборкання норовливої (2022)

Дивитися онлайн Приборкання норовливої фільм

Дивитися онлайн «Приборкання норовливої» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (462 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Приборкання норовливої (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Приборкання норовливої" (Poskromienie zlosnicy) - це сучасна екранізація класичної комедії Вільяма Шекспіра "Привілея норовливої". Режисером фільму є польський кінематографіст Бартош Капуста. Головні ролі виконують Марія Фельцер та Міхал Цібульський, які втілюють на екрані знамениту пару Катаріна та Петручіо.

Історія розповідає про Катаріну, молоду жінку з виразним характером і вольовою вдачею. Вона відрізняється від своєї молодшої сестри Біанки, яка здається прототипом ідеальної нареченої. Батько Катаріни вирішує, що вона повинна спочатку вийти заміж, а тільки потім він дозволить одружитись своїй молодшій дочці. З'являється Петручіо, чоловік, який не боїться виклику і береться "приборкати" Катаріну, щоб вони могли одружитися. Ця пара проходить через безліч суперечок, відкриттів та пригод, навчаючись розуміти та поважати один одного.

Фільм "Приборкання норовливої" (Poskromienie zlosnicy) передає атмосферу Шекспірової комедії та актуалізує її для сучасної аудиторії. Він розкриває теми гендерної рівності, та любові.