UAKinogo.com

Приборкання норовливої (1967) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Приборкання норовливої (1967)

Приборкання норовливої (1967)

Дивитися онлайн Приборкання норовливої фільм

Дивитися онлайн «Приборкання норовливої» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (8 186 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Приборкання норовливої (1967)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Приборкання норовливої / The Taming of the Shrew - це яскрава екранізація відомої комедії Вільяма Шекспіра про кохання і суперечки. Фільм знятий видатним режисером Франко Дзефіреллі, який також створив знамениту версію «Ромео і Джульєтти».

Петруччо - хитрий і сміливий лицар, який приїжджає в місто Падуя в пошуках багатої дружини. Він дізнається про Катарину - дочку багатого торговця Баптиста, яка славиться своїм гострим язиком і непокірним характером. Ніхто не хоче одружуватися на ній, але Петруччо бере на себе цей виклик. Він заявляє, що зможе приборкати норовливу Катарину і зробити з неї ідеальну дружину.

Приборкання норовливої / The Taming of the Shrew - це фільм про гумор і романтику, про боротьбу волі і статей, про те, як з ненависті народжується любов. Фільм вражає своєю красою і динамікою, своїми костюмами і декораціями, своїми діалогами і музикою. У головних ролях - Елізабет Тейлор і Річард Бартон, які блискуче зіграли парочку запальних коханців.