UAKinogo.com

Пекельна безодня (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пекельна безодня (2022)

Пекельна безодня (2022)

Дивитися онлайн Пекельна безодня фільм

Дивитися онлайн «Пекельна безодня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (5 204 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пекельна безодня (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пекельна безодня - це польський фільм жахів, який переносить глядача в 1987 рік, коли Польща переживала тяжкі часи комуністичного режиму. Головний герой - поліцейський Марек, який розслідує таємничі зникнення людей. Його слід приводить до віддаленого монастиря, де живуть закриті від світу чернечі. Марек вдає священика, щоб проникнути до монастирського життя і дізнатися правду про священнослужителів.

Але Марек не підозрює, що монастир ховає страшну таємницю. Чернечі займаються екзорцизмом - вигнанням злих духів з людей. Але їх методи не мають нічого спільного з християнською милосердям. Вони катують, мучать і вбивають своїх жертв, використовуючи найжорстокіші способи. Марек опиняється у пастці, з якої немає виходу. Він стикається з жахом, болем і смертю.

Пекельна безодня - це фільм, який не залишить байдужим нікого. Фільм шокує своїми сценами насильства, крові та жорстокості. Фільм також показує глибокий соціальний контекст Польщі 1980-х років, коли люди були позбавлені свободи, прав та гідності. Фільм заснований на реальних подіях і випадках екзорцизму в Польщі. У головних ролях знялися Пйотр Журавський (Piotr Zurawski), Олаф Лубашенко (Olaf Lubaszenko), Себастьян Станкевич (Sebastian Stankiewicz) та Лех Диблік (Lech Dyblik).