UAKinogo.com

Синя безодня (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Синя безодня (2017)

Синя безодня (2017)

Дивитися онлайн Синя безодня фільм

Дивитися онлайн «Синя безодня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (56 097 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Синя безодня (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Глибини нездоланного моря таємничо манять двох сестер, Кейт та Лізу, у несподівану підводну пригоду. Заманює океанська просторість, розповсюджуючи обітниці вражаючих видів морського життя та незабутніх емоцій.

Підводний екстрім стає невблаганним випробуванням мужності й виживання, коли канат, що тримає їхню клітку для дайвінгу, несподівано рветься. Сестри опиняються підводними мешканками, утамуваними на доні океану, вкритим мороком, на глибині 47 метрів. Із невеликим запасом кисню вони борються за кожну секунду життя, маючи справу із хижаками підводного світу.

Гостро-напруженій динаміці, драматизму та хвилюючих поворотів, сповнених трепету, подаровано мисці на тлі страху та небезпеки, що нависли над головами героїв. Нездоланна глибина - це більше, ніж просто боротьба за виживання, це пірнання в самісіньку серцевину людської стійкості та відваги.