UAKinogo.com

Проект «Синя книга» (2019 — 2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проект «Синя книга» (2019 — 2020)

Проект «Синя книга» (2019 — 2020)

Дивитися онлайн Проект «Синя книга» серіал

Дивитися онлайн «Проект «Синя книга»» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (13 271 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Проект «Синя книга» (2019 — 2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Проект «Синя книга»" (2019-2020) - це драматичний телесеріал, заснований на реальних подіях, що ставить своєю метою розслідування непояснених явищ та зустрічей з НЛО у США у 1950-х та 1960-х роках. Серіал зосереджується на докторі Дж. Аллені Хайнеку, астрономі та консультанті ВПС США, який залучений до секретної програми "Синя книга". Він співпрацює з капітаном Майклом Квінном, військовим офіцером, який отримав завдання допомагати Хайнеку в розслідуваннях.

Від початку своєї роботи в рамках проекту, Хайнек та Квінн стикаються з численними таємницями та непоясненими явищами, що ставлять під сумнів все, в що вони вірили. Вони зіштовхуються з прихованою агендою уряду, який намагається приховати істину від громадськості. Разом вони змушені боротися з бюрократичними перешкодами та змагатися з усіма загадками, які виникають на їх шляху.

Серіал "Проект «Синя книга»" пропонує унікальне поєднання історичної драми та наукової фантастики, розгортаючи історію про те, як людство намагається зрозуміти та встановити контакт з потенційно іншопланетним життям. Він занурює глядачів у атмосферу страху та збентеження, яка панувала під час холодної війни, а також пропонує гострий коментар щодо моральних дилем, які виникають у зв'язку зі зростанням наукових відкриттів та зміною світогляду.