UAKinogo.com

365 днів: Цей день (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 365 днів: Цей день (2022)

365 днів: Цей день (2022)

Дивитися онлайн 365 днів: Цей день фільм

Дивитися онлайн «365 днів: Цей день» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.5 (14 064 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «365 днів: Цей день (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

365 днів: Цей день (2022) - це продовження еротичної драми про стосунки Лаури і Массімо, які повертаються сильнішими, ніж раніше. Фільм знятий режисером Барбарою Бяловас за романом Бланки Ліпінської і має у ролях Анну-Марію Сиклуцьку, Мішеля Морроне, Сімоне Сусінну та інших.

Фільм розповідає про подальшу долю Лаури і Массімо, які вирішили одружитися після того, як Лаура вижила після пострілу. Але їхнє щастя загрожує не тільки сімейна мафія Массімо, але і загадковий чоловік, який претендує на серце Лаури. Це Начо - брат Маріо, який загинув через Массімо. Начо хоче помститися за смерть брата і залучити Лауру до свого плану.

Фільм є еротичною драмою, яка показує пристрасні і небезпечні стосунки головних героїв. Фільм також порушує теми кохання, зради, ревнощів і помсти. Фільм має багато сцен сексу і насильства і призначений для дорослої аудиторії.