UAKinogo.com

365 днів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 365 днів (2020)

365 днів (2020)

Дивитися онлайн 365 днів фільм

Дивитися онлайн «365 днів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (91 234 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «365 днів (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

365 днів - це еротична драма з елементами романтики, яка занурює глядачів у світ страсті та небезпеки. Головна героїня, Лаура, успішна керівниця з Варшави, відправляється у відпустку на Сицилію, де вона ненавмисно потрапляє до рук могутнього мафіозі Массімо. Він закохується в неї з першого погляду та вирішує викрасти Лауру, давши їй 365 днів на те, щоб вона закохалася в нього.

Щодня Массімо робить все можливе, щоб завоювати серце Лаури. Вона протистоїть йому, але з часом починає відчувати до нього пристрасть. Він змушує її відкрити нові грані своєї сексуальності, піддаючи її різноманітним випробуванням. Чи зможе Лаура віддати своє серце чоловікові, який викрав її свободу, або ж вона знайде силу втекти від цього злочинця, що намагається змінитися заради кохання?

Фільм "365 dni / 365 днів" - це провокаційна, спекотна і захоплююча історія про любов, страсть та границі, які люди переступають заради найглибших почуттів. Режисери Барбара Бяловас та Томаш Мандес створюють фільм, що не залишає байдужим і провокує дискусії.