UAKinogo.com

П'ять днів у лікарні (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » П'ять днів у лікарні (2022)

П'ять днів у лікарні (2022)

Дивитися онлайн П'ять днів у лікарні серіал

Дивитися онлайн «П'ять днів у лікарні» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (11 313 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «П'ять днів у лікарні (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "П'ять днів у лікарні" (2022) розповідає драматичну історію лікарні "Меморіал", яка опинилася в епіцентрі страшної катастрофи. В результаті потужного урагану, який спустошив місто, лікарня опиняється відрізана від світу, без електроенергії та з обмеженими ресурсами для лікування пацієнтів.

Персонал лікарні, очолюваний доктором Анною, робить все можливе, щоб врятувати життя своїх пацієнтів. Вона зіштовхується з важкими рішеннями, коли ресурси стають ще більш обмеженими, а кількість пацієнтів продовжує зростати. Чи зможе доктор Анна та її команда впоратися зі складнощами, з якими їм доводиться стикатися у таких умовах?

"П'ять днів у лікарні" - це фільм, який демонструє неймовірну мужність, самопожертву та співпрацю медичного персоналу у найтяжчі часи. Він нагадує про силу людського духу та важливість підтримки один одного у ситуаціях, коли доля людських життів залежить від рішень і дій кожного. Відчуйте надзвичайну атмосферу боротьби за життя, спостерігаючи за подіями фільму "П'ять днів у лікарні" (2022).