UAKinogo.com

Літвінєнко (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Літвінєнко (2022)

Літвінєнко (2022)

Дивитися онлайн Літвінєнко серіал

Дивитися онлайн «Літвінєнко» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (1 536 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Літвінєнко (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Літвінєнко - це історичний серіал про Александра Літвінєнко, колишнього офіцера російської ФСБ, який був отруєний полонієм-210 у Лондоні в 2006 році. Серіал розповідає про його життя, роботу та смерть, а також про слідство британської поліції, яке намагалося встановити винних у цьому злочині. У головній ролі грає Девід Теннант.

Серіал починається з того, що Літвінєнко повертається додому до своєї дружини та сина після зустрічі з двома колегами з Росії. Ввечері він починає кровоточити та потрапляє до лікарні. Там він заявляє, що його отруїли за наказом Путіна. До нього приходять два детективи - Брент Гайатт та Джим Доусон - які починають розслідування. Вони допитують Літвінєнко про його минуле, коли він працював на ФСБ та боровся з корупцією та тероризмом.

Літвінєнко - це серіал про справедливість, мужність та боротьбу за правду. Серіал показує, як Літвінєнко став жертвою політичного вбивства, а також як впливала на нього його родина, друзі та колеги. Сериал також показує, як британська полiцiя стикалася з перешкодами та небезпеками пiд час слiдства. Сериал знятий за мотивами книги "Лiтвiненко: Смерть дисидента" Люки Гарден-Фрейзера та Марини Лiтвiненко.