UAKinogo.com

Інсайдер / Своя людина (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інсайдер / Своя людина (2022)

Інсайдер / Своя людина (2022)

Дивитися онлайн Інсайдер / Своя людина серіал

Дивитися онлайн «Інсайдер / Своя людина» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (25 167 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Інсайдер / Своя людина (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Інсайдер / Своя людина - це американський серіал жанру трилеру режисера Пола МакГігана, заснований на сценарії Стівена Моффата. У головних ролях Девід Теннант, Стенлі Туччі, Доллі Веллс та інші.

Серіал розповідає про те, як чотири абсолютно різні людини - ув’язнений, засуджений до смертної кари в США, священик з тихого англійського містечка, вчителька математики, яка виявилася замкненою в льоху і таємничий незнайомець - опиняються втягнутими в дилему, яка приведе одного з них до вбивства.

Серіал є першим спільним проектом Стівена Моффата і Пола МакГігана після їх успішної співпраці над серіалом “Шерлок”. Серіал також є першим проектом Девіда Теннанта і Стенлі Туччі як продюсерів. Серіал отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, напружений сюжет і несподівану розв’язку.