UAKinogo.com

Людина, яка впала на Землю (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина, яка впала на Землю (2022)

Людина, яка впала на Землю (2022)

Дивитися онлайн Людина, яка впала на Землю серіал

Дивитися онлайн «Людина, яка впала на Землю» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (9 004 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Людина, яка впала на Землю (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Людина, яка впала на Землю» (2022) - це екранізація однойменного роману Уолтера Тевіса, який раніше був знятий у 1976 році з Девідом Боуї у головній ролі. Фільм розповідає про інопланетянина, який прибуває на Землю з метою знайти спосіб врятувати свою планету від загибелі.

Головний герой фільму - Фарадей, який має зовнішність людини, але насправді є представником високорозвиненої цивілізації з іншої галактики. Його планета переживає екологічну катастрофу і потребує допомоги Землі. Фарадей приземляється в Нью-Мексико і намагається зв’язатися з вченими, але його плани перешкоджають різні людські фактори: політика, корупція, жадоба, кохання. Фарадей також доводиться адаптуватися до людського життя і вчитися ставати людиною.

Фільм знятий режисерами Алексом Куртцманом і Дженні Люмет, які також написали сценарій. У головних ролях знялися Чиветель Еджиофор, Наомі Гарріс, Кларк Петерс, Білл Найї та інші. Фільм є сучасною інтерпретацією роману Тевіса, яка враховує сучасну ситуацію у світі і актуальні проблеми людства.