UAKinogo.com

З холоду (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » З холоду (2022)

З холоду (2022)

Дивитися онлайн З холоду серіал

Дивитися онлайн «З холоду» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (7 903 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «З холоду (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал «З холоду» (2022) розповідає про Дженні, американську матір-одиначку, яка живе спокійним життям зі своєю дочкою Беккою. Але все змінюється, коли вона стає жертвою нападу невідомих. Дженні виявляється колишньою російською шпигункою, яка має унікальну здатність перетворюватися на будь-кого. Тепер вона повинна боротися з таємничим ворогом, який полює на неї та її дочку, а також зберегти свою сімейну таємницю.

Серіал знятий за сценарієм і режисурою Адама Гласса, вiдомого за серiалами «Надприродне», «Криптон». У головнiй ролi знялася Маргарита Левієва, а також Сілліан О’Салліван, Лидия Флеминг, Чарльз Брайс та iншi. Серiал вийшов на екрани 28 сiчня 2022 року на платформi Netflix.

Серiал отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася ідея про матір-метаморфа, гра акторiв i динамiчна сюжетна лiнiя. Iншим здавалася непереконливою логiка подiй, клiше шпигунського жанру та надто серйозний тон серiалу. Гласс зазначив, що хотiв створити серiал про силу материнства та любов до дитини.