UAKinogo.com

Приборкання норовливого (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Приборкання норовливого (1980)

Приборкання норовливого (1980)

Дивитися онлайн Приборкання норовливого фільм

Дивитися онлайн «Приборкання норовливого» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (8 505 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Приборкання норовливого (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У величезних просторах П'ємонту знаходиться власність суворого та незговорливого фермера Еліо. Беззастережно впевнений у своїй самодостатності, щоденно змагається з природою, вирощуючи найкращі томати в окрузі. Життя бурхливої природи ставить перед героєм безліч викликів, але він завжди виходить переможцем.

Все змінюється з появою у нього на горизонті життя витонченої жінки з міста, Лізи. Звикла до комфорту і розкоші, вона стає викликом для нашого героя, котрий ще ніколи не зустрічався з такими капризами. Ліза звикла отримувати все, що хоче, і вважає, що може підкорити цього селянина, не підозрюючи, що це може стати найважчим завданням в її житті.

Поруч з викликами, поставленими життям і людськими стереотипами, герої переживають цілий спектр емоцій - від взаємної антипатії до початку розуміння і, можливо, кохання. Усміхнеться чи ні в кінці цієї історії фортуна - це питання, відповідь на яке відома лише часу. Тому кожен глядач може бачити кінець цієї історії по-своєму.