UAKinogo.com

Шалено закоханий (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шалено закоханий (1981)

Шалено закоханий (1981)

Дивитися онлайн Шалено закоханий фільм

Дивитися онлайн «Шалено закоханий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (3 763 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шалено закоханий (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Шалено закоханий” - це романтична комедія про водія автобуса Барнабу Чіккіні, який живе у Римі. Барнаба - це невибагливий і веселий хлопець, який любить жінок і не думає про серйозні стосунки. Але все змінюється, коли він зустрічає принцесу Крістину, яка приїхала до Риму з маленького князівства Сан-Туліп.

Крістина - це красива і багата дівчина, яка мріє про свободу і пригоди. Вона незадоволена своїм нареченим - снобом і дурнем, який хоче одружитися з нею заради грошей. Коли Крістина побачила Барнабу, вона закохалася в нього з першого погляду. Вона вирішила сховатися в його автобусі і познайомитися з ним.

Фільм наповнений гумором і чаром. У ньому показано багато смішних сцен і персонажів, таких як дядько Крістини - король Сан-Туліпа, який любить спати і їсти, або подруга Барнаби - Маргарита, яка хоче одружитися з ним заради громадянства. Фільм став одним з найуспішніших у кар’єрі Адріано Челентано і Орнелли Муті.