UAKinogo.com

Книга джунглів (1942) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Книга джунглів (1942)

Книга джунглів (1942)

Дивитися онлайн Книга джунглів фільм

Дивитися онлайн «Книга джунглів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (4 300 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Книга джунглів (1942)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Книга джунглів (1942) - це пригодницький фільм режисера Золтана Корди, який заснований на однойменній збірці оповідань Редьярда Кіплінга. Фільм розповідає про життя маленького хлопчика Моуґлі, який виростає серед диких тварин у джунглях Індії.

Моуґлі був знайдений вовками, коли йому було лише кілька місяців. Вони прийняли його за свого та навчили його законам джунглів. Моуґлі дружить з багатьма тваринами, такими як ведмідь Балу, пантера Багіра та пітон Каа. Але він також мусить уникати небезпеки від шерхана - кривавого тигра, який полює на нього.

Фільм є одним з перших фільмів, які показали джунглі та тварин у своїй природній красі. Фільм має чудову камерну роботу, монтаж та спецефекти, які створюють реалістичну атмосферу. Фільм також має чудовий акторський склад, зокрема Сабу Дастагир у ролі Моуґлі. Фільм є шедевром кіномистецтва, який не залишить байдужим жодного глядача.