UAKinogo.com

Бембі (1942) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бембі (1942)

Бембі (1942)

Дивитися онлайн Бембі мультфільм

Дивитися онлайн «Бембі» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (144 203 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Бембі (1942)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бембі (1942) - це анімаційний фільм від студії Волта Діснея, який заснований на однойменному романі Фелікса Зальтена. Фільм розповідає про життя маленького оленя Бембі, який народився у лісовому королівстві та повинен вчитися виживати у світі природи.

Бембі дружить з іншими тваринами лісу, такими як кролик Тампер, скунс Квітка та оленя Фелін. Вони разом відкривають для себе красу та небезпеку лісу, а також почуття любові та дружби. Бембі також зустрічається з своїм батьком - величним Оленем-Монархом, який є господарем лісу.

Фільм є одним з найвідоміших та найулюбленіших анімаційних фільмів усіх часів. Фільм має чудову графіку, музику та сюжет, який зачепляє за душу. Фільм також має глибокий екологічний та моральний підтекст, який навчає поважати природу та життя. Фільм є шедевром анімації, який не залишить байдужим жодного глядача.