UAKinogo.com

Касабланка (1942) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Касабланка (1942)

Касабланка (1942)

Дивитися онлайн Касабланка фільм

Дивитися онлайн «Касабланка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (571 176 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Касабланка (1942)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Касабланка (1942) - це романтична драма режисера Майкла Кертіса, яка відбувається під час Другої світової війни у місті Касабланка. Фільм розповідає про долю Ріка Блейна, власника нічного клубу, який зустрічає свою колишню кохану Ілзу Лунд, яка прибула до міста зі своїм чоловіком - лідером руху Опору.

Рік і Ілза колись любили один одного у Парижі, але Ілза залишила Ріка без пояснень. Тепер вони знову зустрілися у складних обставинах, коли їм потрібно вирішити, хто отримає два цінні проїзні документи, які можуть допомогти їм втекти з Касабланки. Рік мусить обрати між своєю любов’ю до Ілзи та своєю моральною обов’язковістю перед світом.

Фільм є одним з найвеличніших фільмів усіх часів, який зачаровує своїм сюжетом, акторською грою та музикою. Головні ролі у фільмі зіграли Гамфрі Богарт та Інґрід Бергман, які стали символами кіномистецтва. Фільм отримав восьмеро Оскарів, включаючи нагороди за кращий фільм, режисуру та сценарій. Фільм також має багато запам’ятовуваних цитат та сцен, які стали частиною поп-культури.