UAKinogo.com

Мальтійський сокіл (1941) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мальтійський сокіл (1941)

Мальтійський сокіл (1941)

Дивитися онлайн Мальтійський сокіл фільм

Дивитися онлайн «Мальтійський сокіл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (159 341 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мальтійський сокіл (1941)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мальтійський сокіл (1941) — виріб справжнього майстра кіно, режисера Джона Х'юстона. Детективний фільм, побудований довкола чарівного приватного детектива Сема Спейда, втягнутого у небезпечну ситуацію з пошуком безцінного статуетки. Сюжет втягує глядача у темні вулички Сан-Франциско, підступні інтриги і таємничі перегони за загадковим соколом.

У центрі розповіді — боротьба між привабливістю загадкової красуні, брудними справами гангстерів та пристрастю до правди головного героя. Напружений сюжет, виплеканий Х'юстоном, пронизаний невгамовною енергією Богарта у ролі Сема Спейда. Фільм, який перевизначив жанр фільму-нуар та став незмінною класикою американського кіно.

Мальтійський сокіл — справжнє полотно, що зображає людські пристрасті, величність людського духу та непереборність відданості правді. Це шедевр кіно, випробування часом, що заслуговує безмежної уваги кожного цінителя кінематографу.