UAKinogo.com

Арахісовий сокіл (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Арахісовий сокіл (2019)

Арахісовий сокіл (2019)

Дивитися онлайн Арахісовий сокіл фільм

Дивитися онлайн «Арахісовий сокіл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (92 231 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Арахісовий сокіл (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Зака, молодого хлопця з синдромом Дауна, який мріє стати професійним реслером. Зак втікає з будинку для людей з особливими потребами, де він живе під наглядом Елеонори. Він зустрічає Тайлера, бідолашного рибалку, який теж шукає нового життя. Тайлер бере Зака під свою опіку та обіцяє доправити його до школи реслінгу.

Фільм показує, як Зак та Тайлер подорожують по річці на плоту, зустрічаючи різних людей та пригод. Вони стають друзями та навчають один одного важливих уроків. Елеонора слідує за ними, намагаючись повернути Зака. Але вона також починає розуміти, що Зак має право на свою мрiю.

Фільм The Peanut Butter Falcon / Арахісовий сокiл (2019) - це чарiвна та зворушлива комедiйна драма, яка базується на реальнiй iсторii. Фiльм має високий рейтинг критикiв та глядачiв. Фiльм знятий дебютантами Тайлером Нiлсоном та Майклом Шварцем. У головних ролях знялися Шая Лабаф, Зак Готсаген, Дакота Джонсон та iншi. Фiльм був номiнований на премiю BAFTA за найкращий дебют.